avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Adresa sediu ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Adresa sediu ONG

Adresa sediu ONG

Buna ziua, sunt pe cale sa imi deschid o asociatie cu sediu social la mine acasa, si acum abia am realizat ca am informatii aparent contradictorii in ceea ce priveste denumirea strazii, si anume:

in contractul de vanzare-cumparare, CF, unele contracte de utilitati (gaz, curent) figurez cu strada "colonia X", dar in alte utilitati (digi) si in CI figurez cu strada "X-ului". CI-ul a fost facut pe baza ctr de vanzare. din cate stiu, adica din vorba generala, numele de "str. Colonia X" a fost numele vechi, dar poate nu sunt la aliniati ONCPI si Primaria in cauza.

Eu daca in statut si in contractul de comodat trec "str. X-ului" dar in CF si contractul de vanzare, dovezi ale proprietatii, apare "str Colonia X" ar putea Judecatoria sa imi refuze dosarul de infiintare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:54, 31 Ianuarie 2025
am primit in sfarsit act de la nomenclatura dar e vraijste totala - acolo am "str. X-ului" dar la un complet alt numar!! avand faptul ca in CF am "colonia X", sa depun actele initiale pentru infiintarea ONG-ului pe adresa coloniei si rectific apoi cand lamuresc situatia la primarie? deja a durat mult si imi expira imediat multe acte. eu banuiesc ca au gresit cu nomenclatura, si am cerut lamuriri. ca adresa ce mi-au dat-o pare de casa, dar eu locuiesc la apartament si nu au mentionat nici un apartament in raspuns
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
pilo1, utilizator
Dacă e brambureală, probabil vi se va respinge. Dovezile privitoare la sedii sau puncte de lucru trebuie să fie coerente
Dacă e brambureală, probabil vi se va respinge. Dovezile privitoare la sedii sau puncte de lucru trebuie să fie coerente
am mai facut rost de hotararea de consiliu local in care se decide schimbarea adresei "str. Colonia X" in "str. X-ului", scrie cat se poate de clar acolo. daca depun si aceasta pe langa CI (str X-ului) si extras de CF cu contract de vanzare-cumparare(pe str. Colonia X), e suficient de justificator? Si ii ignor pe cei de la nomenclatura pana ce isi rezolva nebunia acolo.
Nu cunosc unde este nebunie si de ce. Nu vad sa fie ok sa depuneti intr-un fel, rectificati si modificati dupa... e fara rost. Depuneti actee cu o adresa cf. actelor si gata. Ce e in acte nu vad, insa nu recomand sa depuneti adrese diferite in diferite acte. Puteti fie sa va adresati unui avocat care face si ONGuri, fie depuneti cum reusiti sa le aveti si rectificati dosarul cand primiti observatii/indicatii. In opinia mea ar trebui sa stabiliti clar adresa, sa vedeti ce acte aveti, sa luati din actele pe care le aveti ce este coerent si sa incepeti actele, presupun ca nu ati incheiat nimic pana acum pentru ONG.
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

Alte discuții în legătură

Adresa sediu ong pilo1 pilo1 Buna ziua, sunt pe cale sa imi deschid o asociatie cu sediu social la mine acasa, si acum abia am realizat ca am informatii aparent contradictorii in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa cadastru dupa parcelare Sorin B Sorin B Buna ziua, Am cumparat recent o casa (parte dintr-un duplex) construita pe un teren rezultat dupa parcelarea unui teren mai mare, pe care se afla o casa ... (vezi toată discuția)
Modificare adresa ci nou lcnfrnz lcnfrnz Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, ... (vezi toată discuția)