avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie Dețin o constructie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie Dețin o constructie (anexa) făcută ...

Constructie fara autorizatie

Dețin o constructie (anexa) făcută în urma cu vreo 11 ani pt care la momentul execuție nu am avut autorizatie. Distanta dintre constructie și gardul vecinilor e 45cm.
Zilele trecute vecinul a acuzat ca e prea aproape de hotar. Eu sunt proprietar, construcția apare la primărie, plătesc impozit pt ea. În schimb vecinul nu are intabulata suprafața de teren la care face referire ca e prea aproape de construcția mea.
Ce riscuri am? Poate ridica pretenții?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Ajutor! bogalina bogalina Am cumparat de curand un lot de teren in suprafata de 563 mp dintr-un lot mare de 4000mp(4033 la masuratori).Conform procedurii,am facut intarusarea terenului ... (vezi toată discuția)
Izolarea unui perete al casei la distanta de 60 cm de langa linia de hotar jhony24 jhony24 Buna ziua,casa mea este construita la 60 cm de hotar(la mijlocul casei)tin sa mentionez ca la construirea casei,fundatiei si a primului nivel,vecinul de ... (vezi toată discuția)