avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara Eu lucrez la un patron sofer pe o basculata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara Eu lucrez la un patron sofer pe o basculata de 30 ...

Buna seara
Eu lucrez la un patron sofer pe o basculata de 30 tone .
Intr-o seara patronul m-a trimis s-a descarc o masina plina cu pamant la o locatie eu l-am pus in tema pe seful meu ca zona este periculoasa iar acesta mia raspuns ca este ok sa ma duc sa descarc masina .
Am ajuns la locatie si am inceput sa basculez pamantul si ma-m rasturnat cu masina m-am lovit m-am taiat in geamul care sa spart .seful a spus sa nu anunt pe nimeni ca este accident de munca .
Acum seful nu vrea sa mai imi dea salariul vrea sa muncesc sa ii repar masina care costa 80000 lei ce pot face pot sa imi dau demisea .
Va rog sa m-a ajutati ce pot face in aceasta situatie .

Alte discuții în legătură

Demisie dupa un accident de munca florinalarisa florinalarisa Sotul meu lucreaza sofer la o firma de constructii, in urma cu doua saptamani a rasturnat bascula pe care lucra si a distrus-o nu se mai poate folosi. Avand ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa-mi dau demisia burciu burciu vreau si eu sa ma lamureasca cineva.lucrez la o firma ca sofer pe o autoutilitara fiat ducato si in luna anterioara am avut consumul de 12,5 . seful meu mi-a ... (vezi toată discuția)
Dacă m-am certat cu un individ și ma înjurat și chiar ma ... Patraulea11 Patraulea11 Dacă m-am certat cu un individ și ma înjurat și chiar ma amenințat am scos sabia doar casa îl Timorez nu l-am lovit absolut nimic am plecat am povestit ... (vezi toată discuția)