avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am o situație mai delicata la care nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am o situație mai delicata la care nu găsesc răspuns, ...

Buna ziua, am o situație mai delicata la care nu găsesc răspuns, sper ca cineva să mă poată lămuri: primăria a aprobat și montat un semn de interzis cu excepția riveranilor,la intrarea pe strada care duce la pensiunea parcarea si restaurantul pe care îl dețin. Cei de la rutieră spun că primăria poate monta orice semn dorește pe drumurile pe care le administrează atâta timp cât are proiectul făcut. Întrebare 1: este legal acest semn? Întrebare 2: sunt turiștii care vin la restaurant sau la pensiune incluși în categoria de riverani? Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Semne circulatie + statie gpl - legal? octav11 octav11 Buna ziua, As vrea sa stiu daca ma puteti lamuri in legatura cu cateva aspecte: 1. Recent pe o strada din Bucuresti (nu o sa precizez momentan numele), ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru panou publicitar Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, aveti idee daca este nevoie de autorizatie pentru a monta un panou cu mesajul : Parcarea interzisa/ panoul va fi montat pe gardul curtii ... (vezi toată discuția)