avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna am si eu o intrebare la cineva cine stie sau a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna am si eu o intrebare la cineva cine stie sau a intampinat ...

buna
am si eu o intrebare la cineva cine stie sau a intampinat urmatoarea problema.
am cumparat o masina din italia inmatriculata acolo am umblat cu ea pe autostrada cu o viteza cam neadecvata si am luat amenda si sechestru pe masina 60 zile. Am venit in tara cu ea n a fost problema la vama pt ca nici eu nici autoritatiile nu au stiut de sechestru.
M am intors in italia cu avionul pt ca masina urmeaza a fi inmatriculata in urmatoarele zile in Ro si a ramas acasa (rar si politie)
Cand mam intors in italia mia venit amenda pt viteza etc+sechestru de care am pomenit mai sus
Intrebarea mea este daca pot face rar ul poimaine avand in vedere ca maine voi plati amenda si daca dupa ce platesc o sa fie scoasa instant din sechestru sau o sa dureze ceva timp pana o sa iasa?
cu stima

Alte discuții în legătură

Sechestru mașina s.andrei s.andrei Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat referitor la următoare situație : A trebuit sa trimit o mașina pe platforma din Italia spre România, dar din ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Proprietar al unui auto declarat furat rrt rrt Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi. Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)