avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Sunt un profesor cu gradul didactic I. ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Sunt un profesor cu gradul didactic I. Sunt un permanență ...

Bună seara!
Sunt un profesor cu gradul didactic I. Sunt un permanență chemat la ședințe cu părinții la o clasă de A. Mi se reproșează în permanență că am folosit acum un an o culegere scrisă de Georgiana Gălățeanu-Fârnoagă,o culegere clasică de gramatica limbii engleze. În prezent, utilizez Round -Up 4,o culegere tipărită în Anglia. Apoi, tot felul de lucruri, că ar trebui sa fie mai multă liniște, că ar trebui sa lucrez suplimentar și mult mai greu, dacă lucrez in plus, chipurile că nu aș respecta programa, deși lucrez in plus Ce pot face in aceasta situație? Pot refuza să NU mă mai prezint la aceste ședințe? Care pot fi consecințele?

Alte discuții în legătură

Bună seara! sunt profesor de limba engleză și sunt hărțuit ... Gecko Gecko Bună seara! Sunt profesor de limba engleză și sunt hărțuit în permanență de niște părinți. Aceștia convoacă ședințe după ședințe. Invocă ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sunt profesor de limba engleză și am utilizat ... Gecko Gecko Bună seara! Sunt profesor de limba engleză și am utilizat la clasă anumite fișe de lucru dintr-o culegere de Gălățeanu-Fârnoagă,o lucrare de ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)