Bună ziua, am avut un credit și am făcut refinanțarea însă nu am dus acea cerere de încheiere a contractului la vechea banca, și m-am folosit de acei bănuți, menționez ca sunt cu ambele rate la zi, însă am primit telefon de la banca cu care am făcut refinanțarea sa merg ca îmi poate rezilia contractul. Cum pot proceda ? Mulțumesc!!
Mergeti si inchideti creditul pentru care ati primit refinantare.
Conform conditiilor contractuale, acest nou credit l-ati primit pentru refinantarea celui vechi, nu este un credit suplimentar. Daca vroiati un credit suplimentar puteati sa solicitati acest lucru de la inceput si nu refinantare.
Riscul este ca banca ce v-a oferit refinantarea sa declare scadenta anticipata si sa va ceara sa returnati banii primiti.
Scadenta anticipata
caef
Buna ziua. referitor la un credit ipotecar. Am restanta la rata scadenta din luna decembrie data 27 , partial. adica din rata de 2150 lei am ramas restanta cu ... (vezi toată discuția)
Refinantare
newguy
Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Credit
D Tiberiu
Buna ziua,
Sunt proprietarul unei societati comerciale din Timisoara domeniul de activitate al firmei pe care o conduc este comert cu ridicata ... (vezi toată discuția)