avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste pentru invaliditate ...

Va rog sa mi spuneti ce suma de bani se primeste pentru invaliditate grad 3, mentionez ca nu am cotizat in campul muncii, nu am decat 1 an de armata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:13, 5 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca veti fi incadrat intr-un grad de invaliditate veti primi in anul 2024 1281 lei/luna ca indemnizatie minima pentru pensionari.
Incepand cu 01/01/2025 valoarea acestei indemnizatii se va majora la 1415 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Buna ziua.ma puteți ajuta cu un răspuns la întrebarea:când ... dade71 dade71 Buna ziua.Ma puteți ajuta cu un răspuns la întrebarea:când se încasează indemnizația de însoțitor mărită de la 1626 la 1850,de la 1 septembrie,pe ... (vezi toată discuția)