avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ofirma din Romania, neplatitoare de TVA, obiect de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ofirma din Romania, neplatitoare de TVA, obiect de activitate: ...

Ofirma din Romania, neplatitoare de TVA, obiect de activitate: Servicii medicale specializate, presteaza servicii de proctorat in Romania, factureaza serviciile catre o firma din Grecia( spital privat, filiala in Romania, firma mama in Grecia)
Trebuie sa cerem cod special de TVA?
Ce declaratii trebuie depuse?

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare tva iflorin11 iflorin11 Avem o firma neplatitoare de TVA, in Romania. Am achizitionat acum cateva luni servicii IT de la o firma din Grecia care mi-a facturat fara TVA. Firma din ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare cu sau fara tva iflorin11 iflorin11 Buna ziua, Am o firma neplatitoare de TVA, neinregistrata in ROI. Doresc sa achizitionez servicii IT (dezvoltare site-uri web) de la o firma din Grecia ... (vezi toată discuția)
Tva pe factura pentru clienti din ue traian_an traian_an Un SRL neplatitor de TVA in Romania, presteaza servicii in tarile UE. SRL-ul a obtinut cod special de TVA (declaratia 91) si s-a inscris in ROI (decl. ... (vezi toată discuția)