avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f deranjati ...

Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f deranjati de latratul câinelui meu si din aceadta cauza au facut plângere la politie .Mentionez ca detin o femela de ciobanesc românesc corb in vârsta de 7 luni. Am fost chemata la politie cu carnetul de sanatate al câinelui . Acum ziceti si dvs.cum sa-i dictez eu câinelui sa nu latre când trec pe strada alti câini sau basculante si betoniere ( pe strada noastra se construiesc 2 case si trec madini cu materiale de constructii) ,sunt si câini comunitari care se plimba nestingheriti.Mentionez ca nu latra mereu sau fara rost,dar vecina a spus politiei ca ea vrea sa doarma mai mult iar câinele latra la 7 dimineata.Oare nu au si animalele drepturile lor ? dacă e câine latra ca doar nu e mut.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:48, 15 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca il dresati nu mai latra
vecinii sunt de bloc sau de casa? daca stau gard in gard cu dvs probabil ca zgomotul este destul de deranjant
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
animalele se bucura de protecția legii, dar asta nu înseamnă ca au drepturi. stăpânul animalului este responsabil (inclusiv material) pentru comportamentul acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi amenda din cauza latratului cainelui din curte? dan_stroe dan_stroe Salutare!Am un husky in varsta de 11 luni. Am incercat sa il tin in casa, dar ii este prea cald, cand scapa in curte sau cand venim din parc, greu mai intra ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)