avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Când se șterg fapte de pe cazierul meu fiscal?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Când se șterg fapte de pe cazierul meu fiscal?

Buna ziua,
recent, am descoperit ca pe cazierul meu fiscal a fost inscrisa o fapta pe firma mea (SRL cu asociat unic):
Reprezentant Legal /Reprezentant desemnat al contribuabilul declarat inactiv fiscal.
(FIRMA...) a fost declarata inactiva fiscal la data de (...)

Am deja depus declaratiile lipsa si cererea de a scoate aceasta mentiune.

Pe de alta parte, am scos la ONRC un Certificat Constatator (dupa care ONRC a emis factura in numele firmei) care certifica ca, pe toate vociile (ca exemplu: Administratori Judiciari, etc..) spune "Nu exista inregistrari".
Doar sediu a expirat dar am deja depus o declaratie pentru a-l schimba.

Intrebarea este: firma este activa si pot sa semnez un contract si emit facturi, sau trebuie sa astept ceva de la ANAF?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:29, 7 Decembrie 2024
Cum ștergi cazierul fiscal?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)
Radiere din cazierul fiscal Razvan7miu Razvan7miu Buna ziua, in momentul de fata sunt administrator in cadrul unei firme declarata in insolvabilitate. Deoarece firma nu mai are activitate din 2015 i-a expirat ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)