avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asociatii de proprietari: bloc in zona protejata, sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asociatii de proprietari: bloc in zona protejata, sau nu

Buna ziua.cum putem afla daca blocul nostru e considerat sau Nu Monument istoric, respectiv daca se afla sau Nu in zona protejata? E vb. de sector 2, o zona Care am inteles ca a intrat in *noul centru vechi.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2024
oana_miew, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:08, 7 Decembrie 2024
Buna ziua

Trebuie sa solicitati un certificat de urbanism primariei locale

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urbanism martzipan martzipan Buna ziua. Vreau sa-mi consolidez casa in care locuiesc care se afla la mai putin de 100m de un monument istoric. Se cheama ca se afla in zona de protectie a ... (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune al primariei la o cladire care nu e istorica Nyykk Nyykk Buna ziua, vreau sa vand un apartament intr-un bloc turn cu 10 etaje construit in 1973, si mi se solicita sa depun o gramada de acte la Directia Pentru Cultura ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea obtinerii certificatului de urbanism Alexandra1991 Alexandra1991 Buna ziua! Am o problema in a obtine certificat de urbanism. Adresa cererii se afla pe raza sectorului 1 si conform unui cerificat de urbanism de ... (vezi toată discuția)