avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. O doamna cu 33 ani stagiu contributiv, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. O doamna cu 33 ani stagiu contributiv, poate cumpăra ...

Bună ziua. O doamna cu 33 ani stagiu contributiv, poate cumpăra retroactiv 2 ani vechime pentru a beneficia de PLV cu varsta redusa la 60 de ani cu 35+ 5 perioada asimilata facultate = 40 ani? Varianta a II -a, se pot plăti retroactiv 2 ani pentru a avea 35 ani stagiu contributiv și a beneficia de reducere de 4 luni / la an de la grupa 2 de munca? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Silvy93 , utilizator 12:42, 7 Decembrie 2024
Da,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in perioada 1987 - 1999 am lucrat 100% 7 ani in grupa ... Corneliu0962 Corneliu0962 Buna ziua, In perioada 1987 - 1999 am lucrat 100% 7 ani in grupa I si 4 ani si 6 luni grupa II. Conform legii mi s-ar reduce varsta de pensionare cu 4 ani ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa ma pensionez? FlorinLaurentiu FlorinLaurentiu Sunt nascut in august 1954, am 33 ani stagiu de cotizare, stagiu militar cu termen redus, facultate 4 ani. Cind as putea sa ma pensionez anticipat ? (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata gaby76 gaby76 - M, nascut in mai 1963 - vechime neintrerupta pe cartea de munca din aug. 1981 (35 ani peste cateva zile) - aceasta perioada include si perioadele de: ... (vezi toată discuția)