avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua fiind arestat pentru tulburarea linistii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua fiind arestat pentru tulburarea linistii publice deoarece ...

Bună ziua fiind arestat pentru tulburarea linisti publice deoarece era pe semnătura Probațiune, cine Revoca semnatura si noi cum aflam ,primim casa înștiințare sau în pemitinciar persoana arestata,deoarece are de facut contopire pedeapsa după revocare

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor- nelamurire monicacm monicacm buna ziua....o persoana care are de executat o pedeapsa de 3 ani si 2 luni(primita cu suspendare)pt lovire si alte violente i se poate contopi pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Arestare pentru art. 371 cezarad cezarad Vreau sa va intreb daca pentru infractiunea prevazuta de art. 371 din Noul cod penal (Tulburarea ordinii si linistii publice) se poate dispune arestarea ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune MarinelG MarinelG Buna ziua, am o intrebare tin sa mentionez ca nu stiu daca este categoria corecta eu am fost chemat la Judecatorie pentru condamnare cu acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)