Buna ziua, am o intrebare tin sa mentionez ca nu stiu daca este categoria corecta eu am fost chemat la Judecatorie pentru condamnare cu acord de recunoastere a vinovatiei, si as vrea sa stiu in cat timp va ajunge dosarul la Serviciul de Probatiune pentru aplicarea pedepsei ? Eu am 18 ani in momentul actual si as vrea sa plec la munca in strainatate macar 1-2 luni sa fac un ban pentru ca nu pot sta asa eu sunt de la tara si va trebui sa urmez un curs si sa ma prezint la serviciul de probatiune 1 data pe sapt si nu am bani sa fac naveta sau sa imi iau o chirie si sa incep munca, si as vrea sa stiu daca se poate sa plec pana cand cei de la serviciul de probatiune ma cauta.
Nu puteti pleca din tara decat cu acordul instantei.
Daca vreti sa lucrati in strainatate este bine sa va cautati un avocat pe care sa il platiti ca sa se ocupe de cazul dvs. si sa tina legatura in mod direct cu organele competente.
Frecventa intrevederilor va fi stabilita de catre consilierul de probatiune.
Orice deplasare mai mare de 5 zile, inclusiv parasirea tarii ,trebuie anuntate.
Cata vreme respectati intrevederile stabilite, nu trebuie sa survina probleme pe parcursul termenului de supraveghere, nu se poate ajunge la concluzia ca nu va respectati masurile de supraveghere.
Prin urmare, adresati-va , in prealabil emiterii hotararii judecatoresti, SERVICIULUI DE PROBATIUNE, pentru a observa, in concret, practica aplicata.
Totodata, este de dorit sa demonstrati ca veti munci, iar deplasarea este realizata in acest sens.
Din cauzele in care am fost angajata, in care au fost implicati chiar navigatori, va pot transmite faptul ca au fost acceptate deplasarile in scopul derularii activitatii remunerate, cata vreme au fost justificate.
Pentru a fi pusa in executare, hotararea trebuie sa fie definitiva.
Exact cum am spus si eu doamna avocat Ioana v-a confirmat necesitatea existentei unui contract de munca in strainatate.
Existenta unui avocat in Romania este necesara pentru a se pastra contactul cu ceinde la probatiune.
Nu va costa mult un avocat de contact in acest caz.
Buna ziua fiind pe semnatura probațiune,a facut alta fapta tulburarea linisi publice,fiind arestat sa terminat judecata fiind condamnat 1 an definitiva pe 27 noiembrie 2024 dintr care are executat 5 luni pe timpu judecata, Doresc sa aflu cine anuleaza semnatura si în cit timp ,de la definitiva deoarece are de facut contopire multumesc.