avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interval semnatura probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interval semnatura probatiune

Intervalul la care s-a stabilit prezentarea la serviciul de Probatiune pentru semnatura este de 2 luni. Daca persoana are un loc de munca stabil in strainatate (cu contract), are un comportament corect, a trecut deja 1 an de supraveghere, se poate stabili un interval mai mare la care sa vina in tara pentru semnatura?
Avand in vedere situatia dvs., instanta poate hotari reducerea intrevederilor cu, consilierul de probatiune, chiar si la o data pe an. Faceti actiunea (prin avocat) si depuneti toate inscrisurile care va ajuta in sustinerea ei (contractul de munca, dovada stabilirii resedintei temporare, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o condamnare cu suspendare si perioade de probare, si as dorii sa plec din tara la munca. AlexandruProdan AlexandruProdan Buna dragi oameni. Dupa cum spune si titlul, am primit o condamnare pentru trafic de substante psihoactive, este vorba de 1 an si 6 luni cu suspendare si 3 ani ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune MarinelG MarinelG Buna ziua, am o intrebare tin sa mentionez ca nu stiu daca este categoria corecta eu am fost chemat la Judecatorie pentru condamnare cu acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)
Consilierul de probatiune iti impune anumite date fixe cand trebuie ... Cristinadante Cristinadante Consilierul de probatiune iti impune anumite date fixe cand trebuie sa vii sa semnezi sau pot veni cu o zi doua mai devreme/mai tarziu? Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)