avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consilierul de probatiune iti impune anumite date fixe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consilierul de probatiune iti impune anumite date fixe cand trebuie ...

Consilierul de probatiune iti impune anumite date fixe cand trebuie sa vii sa semnezi sau pot veni cu o zi doua mai devreme/mai tarziu? Mentionez ca sunt in strainatate si pot veni doar in anumite zile cand voi primi concediu. Inca nu am fost niciodata la probatiune astept sa fiu chemat. Va multumesc
Vorbiti cu consilierul dvs de probatiune. Situatie precum a dvs sunt multe, si chiar foarte multe.
Consilierii sunt oameni de bine si foarte intelegatori atata vreme cat dvs sunteti de buna credinta.
Buna ziua,

Depuneti dovada faptului ca aveti resedinta in strainatate, de principiu, vor tine seama de faptul ca sunteti stabilit in strainatate, fixand anumite intervale la care sa va puteti prezenta.

Depuneti contractul de munca incheiat.

Traduceti inscrisurile, daca este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interval semnatura probatiune cateldestept cateldestept Intervalul la care s-a stabilit prezentarea la serviciul de Probatiune pentru semnatura este de 2 luni. Daca persoana are un loc de munca stabil in strainatate ... (vezi toată discuția)
Condamanare cu suspendare in lipsa???urgent max112 max112 Daca eu plec din tara iar condamnare definitiva sa zicem cu suspendare este pese o luna trebuie sa ma prezint in tara la momentul ala sau pot termina ... (vezi toată discuția)
2 ani de probațiune. pot pleca la muncă în afara țării? bogdan8126 bogdan8126 Anul acesta la inceput am luat 8 luni cu suspendare prin hotarare definitiva,8 luni cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii daca sanatatea imi ... (vezi toată discuția)