avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt consilier local si totodata si pensionar, doresc ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt consilier local si totodata si pensionar, doresc ...

buna ziua-sunt consilier local si totodata si pensionar,doresc sa stiu daca pot ocupa postul de administrator la primaria unde sunt consilier local?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:32, 8 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate @MIRICA AUREL - cu tot respectul - este a treia oara cand puneti aceeasi intrebare , iar pentru celelalte doua postari ati primit raspunsuri , inclusiv baza legala . Daca nu credeti raspunsurile primite pe acest forum , pentru ce mai postati ? sau veti posta pana primiti un raspuns care sa va convina ? Daca legea spune ca nu puteti ocupa acel post , atunci nu puteti si gata …
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.sunt consilier local si totodata si pensionar si doresc ... MIRICA AUREL MIRICA AUREL Buna ziua.sunt consilier local si totodata si pensionar si doresc sa stiu daca pot ocupa postul de administrator in cadrul primariei unde sunt consilier loca. (vezi toată discuția)
Un ales local (primar,vicepriar ,consilier local ) poate cumula ... flori562000 flori562000 UN ALES LOCAL (PRIMAR,VICEPRIMAR ,CONSILIER LOCAL ) POATE CUMULA PENSIA ANTICIPATA CU INDEMNIZATIA CE O PRIMESTE ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt consilier local la primarie si totodata sunt si ... MIRICA AUREL MIRICA AUREL Buna ziua-sunt consilier local la priamrie si totodata sunt si pensionar -doresc sa stiu daca pot ocupa functia de administrator la primarie. (vezi toată discuția)