avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, eu doresc sa creez niste papusi pentru o ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, eu doresc sa creez niste papusi pentru o trupa din ...

Buna ziua , eu doresc sa creez niste papusi pentru o trupa din Romania, voi folosi logo-ul lor, si pentru promovare si numele trupei , as avea nevoie de obtinerea dreptului de autor ?Trebuie incheiat ceva acord ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:35, 9 Decembrie 2024
dreptul de autor este combinat: logo-ul si numele pentru trupa, creatia artistica pentru dvs. e nevoie de un contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tricouri copywright geudet geudet Buna ziua, am o mica afacere, personalizare tricouri, cani, sepci, diverse si doresc sa aflu ce trebuie sa fac pentru a avea dreptul de a pune pe un ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate intelectuala - website $icah $icah Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Doresc sa postez pe un site informatii cu privire la produsele si/sau serviciile unei/unor companii, ... (vezi toată discuția)
Definirea scopului unui anumit tip de asociatie ilbobass ilbobass Doresc sa infiintez o asociatie nonprofit al carei unic scop este sustinerea financiara a unei trupe rock. Membrii fondatori ai asociatiei sunt membrii trupei ... (vezi toată discuția)