avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Platesc contributia la pensie pe realizat din drepturi ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Platesc contributia la pensie pe realizat din drepturi de proprietate intelectuala

Daca eu platesc contributia la pensie pe realizat din drepturi de proprietate intelectuala, prin declaratia unica, eu pe ce an voi figura ca asigurata? pe anul pentru care fac declaratia pentru realizat sau pe anul in care fac plata?
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Veniturile realizate din drepturi de proprietate intelectuală Marinescu Lucian Marinescu Lucian Cod Fiscal - ART. 154 - Categorii de persoane fizice exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate....... h) persoanele fizice ... (vezi toată discuția)
Artist plastic, cum declar veniturile si care e plafonul? busu.elena busu.elena Buna ziua, sunt artist plastic, dar am și un job in alt domeniu part time. Ca toti artistii plastici, incerc sa imi vand picturile pe situri/galerii ... (vezi toată discuția)
Neclaritati declaratie unica (categorie venituri + recitficativa) Bogdan52 Bogdan52 Buna seara, Detin un PFA inregistrat in Romania, de unde si lucrez, si obtin venituri din activitati independente realizate pentru un client din interiorul ... (vezi toată discuția)