avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, Am fost la un interviu in cadrul companiei. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, Am fost la un interviu in cadrul companiei. Am avut o testare ...

Buna,
Am fost la un interviu in cadrul companiei. Am avut o testare la care subiectele in linii mari ni sau dat. M-am documentat de pe net. Am facut bine dar nu am luat jobul. Cand ma sunat fata de la HR a tinut sa imi spuna asa: “ m am bazat pe bunul vostru simt ca nu veti trisa si pe viitor iti recomand sa nu mai trisezi” Cand i am adus argumente sa simtit jignita desi i am vorbit politicos. Am inteles ca ulterior a sunat sefa de departament si ma vb de rau si face asta oriunde poate. Si eu am povestit intamplarea colegilor, sefilor care mi au dat dreptate. Ce pot sa fac in situatia asta. Nu mi se pare normal sa imi pateze imaginea si automat sansele mele de promovare. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
gabytzatm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:59, 9 Decembrie 2024
Deşi Codul muncii nu face referire la normele de comportament, acestea trebuie respectate de salariat, sub sancţiunea răspunderii disciplinare. Obligaţia de a respecta normele de comportare se deduce, pe de o parte, din ansamblul dispoziţiilor legale, iar pe de altă parte din prevederile art. 5 din Codul muncii, care consacră principiul egalităţii de tratament, precum şi din dispoziţiile art. 6 din acelaşi cod, relative la respectarea demnităţii şi conştiinţei salariatului. (Alexandru Ţiclea, Andrei Popescu, Constantin Tufan, Marioara Ţichindelean, Ovidiu Ţinca, Dreptul muncii, Editura Rosetti, Bucureşti, 2004, p. 665)

In speta, puteti sesiza conducerea companiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amenintat si injurat de un coleg la munca Diaconescu Alin Ionut Diaconescu Alin Ionut Buna ziua, Azi a venit un coleg la mine sa ma ameninte si sa ma injure si vreau sa ii fac in scris directorului.Am si martori.Putesti sa ma ajutati va ... (vezi toată discuția)
Hărțuire psihică la locul de munca Mocanu Florina Ioana Mocanu Florina Ioana Daca o persoana din conducere m-a jignit public in lipsa mea ce se poate face? (vezi toată discuția)
Buna dimineata! as vrea sa intreb daca pot face ceva in legatura ... Cdefghi Cdefghi Buna dimineata! As vrea sa intreb daca pot face ceva in legatura cu o colega care de aproximativ 2 ani imprastie minciuni in legatura cu mine la locul de ... (vezi toată discuția)