avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intampinam mereu probleme cu furnizorul de apa-canal. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intampinam mereu probleme cu furnizorul de apa-canal. In urma ...

Intampinam mereu probleme cu furnizorul de apa-canal.In urma unor lucrari de modernizare a retelelor de distributie au fost amplasate camine pe trotuar (unul de apa si altul de canal).De cate ori se intampla cate o avarie in aceste camine la furnizare apa suntem obligati sa suportam contravaloarea apei inregistrata de contor pe motiv ca dupa contor este reteaua consumatorului. desi noi nu avem nici un control asupra acestor camine amplasate pe domeniul public.Exemplu:a inghetat contorul amplasat in camin si am fost obligati sa platim apa care a curs .Si culmera...si canalul desi apa a curs pe strada.Fiind singurul furnizor din zona suntem obligati sa suportam comportamentul pentru ca in caz contrar suntem amenintati cu sistarea furnizarii si procese de recuperare a sumelor datorate.
Exista o cale prin care se poate reglementa aceasta situatie?(toate demersurile noastre catre firma furnizoare au primit tot timpul acest raspuns)
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 22:53, 9 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
anrsc@anrsc.ro
Le scrieti si reclamati ceea ce nu va convine legat de furnizorul dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie conducta apa rece migota migota La Asoc noastra de bloc a survenit o avarie la conducta alimentare cu apa rece a blocului.Avaria - spargere tevii a survenit pe portiunea de intrare in bloc, ... (vezi toată discuția)
Contor de bransament inundat si fara verificare metrologica zolyxx zolyxx Caminul in care se afla contorul de bransament al blocului este inundat, apometrul - contorul este sub apa cam 30-40 de cm respectiv nu are verificare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu consumul la apa - plata pierdere 600 mc cauzata de o defectiune ownage ownage Bună seara. Mă numesc [editat] și as avea nevoie de un sfat din partea dvs. Am o problema cu consumul la apa. Locuiesc la bloc și apa îmi este contorizata ... (vezi toată discuția)