avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună seara ! In urma inundațiilor din luna ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună seara ! In urma inundațiilor din luna septembrie am primit ...

Bună seara ! In urma inundațiilor din luna septembrie am primit acel voucher de 15000 Ron de la guvern cum putem face dovada materialelor de construcții cumpărate cu bonurile fiscale (care momentan nu sunt acceptate)sau doar cu factura ? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Autoreceptia ContSters109653 ContSters109653 Am caz de magazin , la care Garda Financiara a pus sanctiune de 3000 Ron , pentru ca a prins-o cu paine in raft , fara aviz, fara factura , fara receptie ... (vezi toată discuția)
Autoreceptia ContSters109653 ContSters109653 Stim cu totii ca legea trebuie respectata si nu discutata . Am caz de magazin , la care Garda Financiara a pus sanctiune de 3000 Ron , pentru ca a prins-o ... (vezi toată discuția)
Voucher reducere cabinet optica - valoare ochelari CafeaDulce CafeaDulce Buna ziua . Nu stiu unde sa pun intrebari la care sa primesc si niste raspunsuri .. asa ca incerc aici la d-voastra . Mi-am facut ochelari de vedere . Am ... (vezi toată discuția)