avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ! Am facut un credit la un ifn ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ! Am facut un credit la un ifn ...

Buna ziua ! Am un ifn la hora credit.. Am facut o linie de credit de 2000 lei am peste 90 zile de intarziere.. Trebuie sa achit acum 6270 lei daca se ajunge la scadenta anticipata cat ar fi costul total? Au voie sa mi puna asa mari comisioane ? Ce ma sfătuiti? Sa ma inteleg cu ei? Sa astept scadenta anticipata?
Multumesc frumos
Costurile unui credit luat de la un IFN sunt foarte mari. Ar fi bine să vă înțelegeți cu ei.
Nu asteptati scadenta anticipat, negociati si vedeti daca nu cumva vi se aplica legea 243/2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege ifn pentru scăderea dobânzilor nerespectata Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate ... ivanovandrei ivanovandrei Buna ziua! Legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate de IFN nr. 243/2024 are in vedere oare si creditele care au ajuns la executorul judecatoresc? ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica legea 243/2024 ? este corect cum a procedat ifn-ul ... Arrow127 Arrow127 Cum se aplica legea 243/2024 ? Este corect cum a procedat IFN-ul mai jos ? Am luat un imprumut de la un IFN in 26.09.2023 in valoare de 3500 lei la care am ... (vezi toată discuția)