avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am primit o ...

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu o informatie.
Am primit o cerere de chemare in judecata care cuprinde si niste sume prescrise. Pe portalul instantei de judecata apare ca dosarul a fost inregistrat in 20.11.2024 iar pe plicul in care este probatoriul comunicat de instanta apare data de 10.12.2024 (data postei care coincide cu data cand am semnat de primire).
Ce data iau in considerare pentru calculul prescriptiei, data inregistrarii dosarului pe portal sau data cand am luat cunostinta de acest fapt, adica 10.12.2024?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 16:09, 10 Decembrie 2024
data inregistrarii
Data depunerii actiunii la instanță contează.

București 2024
Multumesc frumos.

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

data inregistrarii

Multumesc frumos.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Data depunerii actiunii la instanță contează.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Calcul termen recurs marianion_dan marianion_dan Am un litigiu cu CAS. Am castigat in prima faza, pe fond, daca nu gresesc in exprimare. CAS a formulat recurs. Problema mea este cum aflu daca recursul este ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc dosarul meu in portalul just.ro NeluBalas NeluBalas Buna seara.Dosarul in faza de recurs nu mai apare nici la judecatoria de sector si nici la instanta superioara.Precizez ca am trimis recursul prin posta cu ... (vezi toată discuția)