avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna seara! Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna seara! Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: ...

Buna seara! Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: o persoana fizica a arendat un teren unei persoane fizice. In contractul de arenda inregistrat la primarie este mentionat faptul ca arendasul nu poate modifica unilateral nivelul arendei in cazul unor calamitati naturale. In prezent siituatia este astfel: in primul an a platit doar o parte din arenda motivand seceta iar anul acesta nu a platit deloc arenda. La ce autoritati ale statului ma pot adresa pentru a notifica ca acest contract de arenda este incetat de drept pentru nerespectarea lui de catre arendas (este mentionat in contract ca se reziliaza de drept daca una din parti nu il respecta) si pentru ca arendasul sa nu mai primeasca subventii de la stat. Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de arendare vichi_90 vichi_90 Buna ziua In anul 2006 am incheiat un contract de arendare cu o S.C. Acest contract a fost onorat doar pt. recolta din 2007 si asta doar cu o treime din ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda adipetroiu adipetroiu Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din arenda badiufilaret badiufilaret mai trebuie platit de tata impozitul pe venit din arenda? mentionez aici un lucru: tatal meu este pensionar si a dat o suprafata de 1ha si 30 de ari in arenda ... (vezi toată discuția)