avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare Am fost implicat într-un accident rutier cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare Am fost implicat într-un accident rutier cu 3 mașini ...

AM FOST implicat într-un accident rutier cu 3 mașini prima mașină nu a avut nmk și a plecat.am.facut amiabila cu cel lovit(eu îl lovisem in spate).A doua zi cu o oră înainte de cele 24 ore cel lovit sa dus la.politie,aducand și conducătorul ce nu a avut nici o lovitură că el vrea sa delclare accidentul deoarece el avea unpic bara sparta și ca el nu poate să o repare pe asigurare mea.greselala mea a fost că m-am dus băut și mi-a ieșit la alccol test 0.60 și m-am.ales cu dosar penal pe articolul 336 al 1.ce credeți că mai scap sau mă.lasa ăștia fără permis definitiv?(Cel care a întocmit dosarul a zis că dureaza procesul asta câteva luni bune,iar după sa îmi de-a permisul înapoi fara pedeapsa)repet nu am fost prins conducând pe strada băut și ce doi accidentați au declarat că la momentul accidentul nu eram băut.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
Accident ușor, utilizator

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident auto crististarz crististarz Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier fara victime care sa finalizat in ami fi retinut permisul. Mai exact ieseam de pe o strada cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru alcool, redobândire Elena Dorina Duta Elena Dorina Duta Buna seara astăzi mi sa suspendat permisul pe 90 de zile pentru alcool este prima suspendare in cit timp pot merge pentru a face testarea? (vezi toată discuția)