avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AM FOST implicat într-un accident rutier cu 3 mașini ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AM FOST implicat într-un accident rutier cu 3 mașini prima ...

AM FOST implicat într-un accident rutier cu 3 mașini prima mașină nu a avut nmk și a plecat.am.facut amiabila cu cel lovit(eu îl lovisem in spate).A doua zi cu o oră înainte de cele 24 ore cel lovit sa dus la.politie,aducand și conducătorul ce nu a avut nici o lovitură că el vrea sa delclare accidentul deoarece el avea unpic bara sparta și ca el nu poate să o repare pe asigurare mea.greselala mea a fost că m-am dus băut și mi-a ieșit la alccol test 0.60 și m-am.ales cu dosar penal pe articolul 336 al 1.ce credeți că mai scap sau mă.lasa ăștia fără permis definitiv?(Cel care a întocmit dosarul a zis că dureaza procesul asta câteva luni bune,iar după sa îmi de-a permisul înapoi fara pedeapsa)repet nu am fost prins conducând pe strada băut și ce doi accidentați au declarat că la momentul accidentul nu eram băut.
Cel mai recent răspuns: Accident ușor , utilizator 18:32, 3 Ianuarie 2025
În mod normal, dacă la Poliție, a doua zi nu ati mers la volan, soluția ar trebui sa fie de clasare. Tamponarea în care dumneavoastră ați fost parte, era soluționată prin înțelegere amiabilă. Desigur, la un eveniment cu 3 mașini ar fi trebuit o constatare a Poliție Rutiere. Faceți o cerere la procuror și cereți dreptul de a conduce pe durata cercetărilor. O idee foarte bună ar fi și angajarea unui avocat.
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2025
adrian@13, utilizator
Am luat și avocat,dar mia spus că nu poate să facă cere pentru permis deoarece mia dat dovada fara drept de circulație pe legea aceeași noua 336 parca...

adrian@13 a scris:

În mod normal, dacă la Poliție, a doua zi nu ati mers la volan, soluția ar trebui sa fie de clasare. Tamponarea în care dumneavoastră ați fost parte, era soluționată prin înțelegere amiabilă. Desigur, la un eveniment cu 3 mașini ar fi trebuit o constatare a Poliție Rutiere. Faceți o cerere la procuror și cereți dreptul de a conduce pe durata cercetărilor. O idee foarte bună ar fi și angajarea unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare am fost implicat într-un accident rutier cu 3 mașini ... Accident ușor Accident ușor AM FOST implicat într-un accident rutier cu 3 mașini prima mașină nu a avut nmk și a plecat.am.facut amiabila cu cel lovit(eu îl lovisem in spate).A doua ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident auto crististarz crististarz Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier fara victime care sa finalizat in ami fi retinut permisul. Mai exact ieseam de pe o strada cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,in data de 20 /12/2020 ,am avut un incident in parcarea ... colonelu69 colonelu69 Buna ziua,in data de 20 /12/2020 ,am avut un incident in parcarea din spatele blocului,acrosand usor usa masini unui vecin la manevra de dat inapoi,dupa o ... (vezi toată discuția)