avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dat in judecată pentru amenințări
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dat in judecată pentru amenințări

Bună ziua,
In urma cu 1 an, mi-a fost făcută plângere la parchet pentru Amenințare de către un individ care m-a luat in Germania la munca și mi-a dat teapa.
Intr-adevăr amenințările au existat prin mesaje whatssap/Facebook, in sensul ca o sa îl bat, ca o sa ii dau foc la masina,lucruri pe care le-am zis la nervi și nu au fost puse in practica niciuna dintre acestea. Persoana vătămată a făcut plângere, a depus capturile cu conversațiile, am fost chemat la politie pt declarație unde am recunoscut si am spus totul cum a fost.
In continuare, dosarul a ajuns in camera preliminara unde a fost trimis către judecată.
Am 2 întrebări, dacă puteți sa ma lamuriti.
- In trecut, adică prin 2013(fiind minor sub 16 ani) băgându-mă într-un anturaj “rău” am ajuns sa fiu complice la furt auto, si distrugere auto prin incendiere, am primit “condamnarea” pentru acel dosar.
Întrebarea este: Cum de polițistul cu cazul de mai sus, a știut ca eu am avut aceste fapte, si avea o foaie acolo unde scria ca in trecut am avut aceste probleme.
2. In dosarul cu Amenințarea se poate lua in considerare si dosarul pe care l-am avut in 2013 fiind minor, si sa se aplice pedeapsa in funcție si de aceasta?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2024
FLORINALX, utilizator

Alte discuții în legătură

Revenire - plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda Au trecut trei luni aceeasi masina mi-a fost incendiata din nou dar acum este 100% arsa, locul a fost diferit prima data a fost in fata blocului incendiatorul ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda plangere penala pentru incendierea masini ma poate ajuta cineva cu un model de plangere penala pentru incendierea masini (vezi toată discuția)
Amenintare voskis voskis va multumesc anticipat pentru ajutor si scuzatima daca mai gresesc ,Am intrat in conflict cu un grup de infractori datorita faptuli ca mi-au lovit masina cu o ... (vezi toată discuția)