avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul punctajelor anuale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul punctajelor anuale

Anexa la Decizia de pensionare (buletinul de calcul) contine doar o însiruire a punctajelor anuale "obtinute", dar nu si veniturile pe baza carora s-a facut calculul punctajelor. Nu stiu daca au fost luate in considerare toate veniturile asupra carora am platit contributii, nu stiu daca sunt incluse sporurile, nu stiu cât si daca s-a aplicat vreun procent de majorare pentru grupa a II-a, etc. Cum pot sa stiu daca acel calcul este corect sau nu, respectiv daca este cazul sau nu sa fac contestatie la decizie ??

Alte discuții în legătură

Calcul pensie ancfd ancfd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Sotul meu a primit de curand decizia de pensionare si avem nelamuriri la calculul ... (vezi toată discuția)
Continut decizia de pensionare eto092006 eto092006 Baza legala de a se consemna in decizia de pensionare a sumaelor care nu sunt in calculul punctului de pensie ? ex : la care din rubrici ar fi trebuit trecute ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci ... aenimnairam aenimnairam Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ? (vezi toată discuția)