avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!Este normal ca cei 3700 lei ,reprezentând ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!Este normal ca cei 3700 lei ,reprezentând salariul ...

Bună ziua!Este normal ca cei 3700 lei ,reprezentând salariul minim pe economie,sa fie adunați cu indemnizația de hrană,care este 347 lei,in felul acesta trecând peste pragul de 4000 lei și ne mai beneficiind de cei 300 lei neimpozabili? (Asistent personal pentru copil cu grad grav de handicap)

Alte discuții în legătură

Cum se obtine indemnizatia de insotitor? rosica rosica BUNA,VA ROG FITI AMABILI SI SPUNETI MI DACA BUNICUL MEU CARE ARE PARKINSON,SI ESTE OPERAT,FACE PE EL,POATE BENEFICIA DE INSOTITOR?ASTEPT RAS.DACA DA CE ACTE ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Cat primeste un bolnav cu gradul1 de handicap? Alaen Alaen Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt drepturile banesti ale unui bolnav cu handicap gradul 1 cu asistent personal. Stiu ca la gradul 2 se primeste o ... (vezi toată discuția)