avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt in clasa a XIa turism și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt in clasa a XIa turism și alimentație (profesională) ...

Bună ziua! Sunt in clasa a XIa turism și alimentație (profesională) din mai multe motive aș vrea sa mă transfer la seral, se poate?
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
Anonim789, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas (2) Sergiu1996 Sergiu1996 Buna sunt elev in clasa a 11-a la un liceu cu clasa profesionala...aceasta clasa profesionala este pe durata de 2 ani clasa a 10-a si a 11-a eu acum am varsta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva Raluca2034 Raluca2034 Am o nelamurire. Am frecventat cursurile la zi 3 ani : 1 an de liceu (clasa a IX a) si 2 ani de scoala profesionala ( a X a si a XI a) apoi am optat pentru ... (vezi toată discuția)
Pot refuza cursul de formare profesionala de la ajofm ? seby tf seby tf Buna ziua,am si eu o rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta.Cand am fost la ajofm pentru a-mi depune dosarul pentru indemnizatia de somaj,o doamna de acolo m-a ... (vezi toată discuția)