avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Unde se poate gasi modelul pentru aceasta declaratie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Unde se poate gasi modelul pentru aceasta declaratie intre doua ...

Unde se poate gasi modelul pentru aceasta declaratie intre doua persoane de naționalitate diferita care vor sa se casatoreasca?
Citez:
Declaraţie pe propria răspundere, autentificată de un notar public privind domiciliul complet din ţara de provenienţă, dacă este cunoscător al limbii române scris/citit, starea civilă înaintea căsătoriei, îndeplinirea condiţiilor de fond cerute de legea sa naţională pentru încheierea unei căsătorii în România, şi regimul matrimonial ales;
Cel mai recent răspuns: biiiaaa10 , utilizator 17:17, 12 Decembrie 2024
Il gasiti la notarul unde o veti da. Daca doriti sa o vedeti inainte, cautati pe net, sunt destule modele.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Da am incercat sa caut insa nu gasesc nici un model. Oare a-ti putea sa ma ajutati cu un link?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, as dori sa știu de ce anumite acte as avea nevoie pentru ... Ariana Ciubotaru Ariana Ciubotaru Bună, as dori sa știu de ce anumite acte as avea nevoie pentru o căsătorie, eu fiind din Republica Moldova iar el fiind din România căsătoria urmând sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetățean ucraina mrcea mrcea Buna ziua Am si eu o întrebare, vreau sa mă căsătoresc cu o persoana cetățean ucrainean si nu știu ce acte trebuie sa aduca cu ea din Ucraina? Daca nu ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in romania? Annaliana Annaliana Buna ziua,as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in Romania.Care sunt pasii care trebuiesc urmati? (vezi toată discuția)