Buna ziua,
Un SRL a depus DNotificare pentru a beneficia de amnistie fiscala. Dupa ce a depus notificarea(in aceeasi zi), administratorul a fost sunat de catre cineva de la Politia Economica si a fost informat ca s-a deschis un dosar penal pentru evaziune fiscala pentru suma de 11.500 lei reprezentand obligatii cu retinere la sursa neachitate. Intre timp a primit si certificatul fiscal pentru a beneficia de stergerea dobanzilor si penalitatilor, administratorul a achitat intreg debitul plus 20% din suma de 11.500 lei , prejudiciu. Politistul insa, i-a spus ca nu stie daca mai poate beneficia de amnistia fiscala pentru dobanzi si penalitati atata timp cat s-a deschis dosarul penal. In mod normal, pentru a inchide dosarul ar trebui achitate si dobanzile si penaliatile.
In acest caz, se mai poate beneficia de amnistie?
Depune d11- Cererea de anulare a dobanzilor si penalitatilor, insa de aceasta data bifeaza punctul G - Datorez obligații bugetare care fac obiectul unor procese penale aflate în curs de desfășurare la data intrării în vigoare a ordonanței de urgență sau care încep ulterior acestei date și până la data depunerii prezentei cereri, potrivit Dosar penal nr...?
Og 30/2011
excelenta32
Buna ziua. Am o mare nedumerire... va rog, poate cineva m-ar putea ajuta cu o informatie!!!
Am facut o cerere pentru a beneficia de OG 30/2011 si am constatat ... (vezi toată discuția)