avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă ai 15 ani de munca poți ieși la pensie dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă ai 15 ani de munca poți ieși la pensie dacă faci 65 ...

Dacă ai 15 ani de munca poți ieși la pensie dacă faci 65 ani de munca.
Concediile medicale de 75%,concediul de odihna se scade că vechime,armata se ia în calcul,orele suplimentare sporul de noapte sărbători legale sunt vechime in munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 15 Decembrie 2024
Daca aveti un stagiu minim de 15 ani contributivi (fara somaj, armata, facultate etc.) , se pooate beneficia la varsta de 15 ani de pensie pentru limita de varsta.

Sporurile primite intra in calculul pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in perioada 1987 - 1999 am lucrat 100% 7 ani in grupa ... Corneliu0962 Corneliu0962 Buna ziua, In perioada 1987 - 1999 am lucrat 100% 7 ani in grupa I si 4 ani si 6 luni grupa II. Conform legii mi s-ar reduce varsta de pensionare cu 4 ani ... (vezi toată discuția)
Somer:perioada de somaj=vechime in campul muncii? dgrsj dgrsj SOMER(#-o):perioada de SOMAJ se considera vechime in campul muncii?Imi este necesara informatia pentru a-mi calcula corect data pensionarii anticipate ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata gaby76 gaby76 - M, nascut in mai 1963 - vechime neintrerupta pe cartea de munca din aug. 1981 (35 ani peste cateva zile) - aceasta perioada include si perioadele de: ... (vezi toată discuția)