avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bolnav cancer cod boală 014.Ce rețineri trebuie să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bolnav cancer cod boală 014.Ce rețineri trebuie să i se tragă din brut?

Vă rog frumos un ajutor dacă se poate.Din luna februarie soțul meu este in medical 100% bolnav cancer cod boală 014.Ce rețineri trebuie să i se tragă din 4582 roni brut?Patronul firmei de construcții la care a lucrat soțul meu nu plătește cum ar trebui.Menționez că i trage și banii de tichete de masă pe care nu le-a primit niciodată.Vă mulțumesc din suflet.
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul net din total brut Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu cu concediu medical acelasi18 acelasi18 Va rog, Am o nelamurire referitoare la calculul salariului, am avut 2 zile de concediu de odisna si 4 zile de concediu medical si am primit bonuri cadou de ... (vezi toată discuția)
Concediul medical Alice1985 Alice1985 Buna Seara, Prietenul meu o avut un Infart Miocardic Acut cu Stent si as vrea sa stiu cum i se calculeaza concediul medical cu un brut de 1400 ... (vezi toată discuția)