avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... As dori sa vand masina si sa inchid PFA-ul.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

As dori sa vand masina si sa inchid PFA-ul.

Buna ziua, in anul 2018 am deschis un PFA pt.a-mi cumpara un autoturism de pe o platforma europeana de licitatii. Autoturismul a fost cumparat din bani proprii si este inmatriculat pe PFA ( la plata facuta prin banca am facut un contract de imprumut intre mine PF si tot eu ca si PFA ). Mentionez ca de cind am deschis PFA-ul si pina acum cheltuielile cu autoturismul au fost suportate de mine,persoana fizica, nimic pe PFA. Acum as dori sa-l vand si sa inchid PFA-ul. Va rog,puteti sa-mi spuneti care este procedura legala?...Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vânzare autoturism de la pfa la persoană fizică Melba22 Melba22 Vânzare autoturism de la PFA la persoană fizică Am un PFA (taxi) , doresc să închid PFA-ul, iar mașina să o trec de pe PFA pe persoană fizică, să ... (vezi toată discuția)
Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)
Card bancar pe pfa folosit la cumparaturi personale PrestatieTabulara PrestatieTabulara Buna ziua, un PFA, la norma de venit, poate folosi cardul bancar pe contul de PFA pentru cumparaturi? e nevoie de ceva document justificativ sau se pot face ... (vezi toată discuția)