avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, am împrumutat unei cunoștințe 500 de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, am împrumutat unei cunoștințe 500 de euro din ...

Bună ziua, am împrumutat unei cunoștințe 500 de euro din luna septembrie îmi promite că mi-i înapoiază,Septembrie fiind și termenul pana când i-am împrumutat banii,de atunci mă tot amână și de aproape 3 săptămâni nu îmi mai scrie nimic, eu nefiind în țară. Doresc un avocat să mă ajute sa îmi recuperez banii.
Ps:banii i-am trimis prin revolut am dovada și mai am și mesajele pe Facebook
Mulțumesc
Cu stimă!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Regulamentul forumului interzice recomandarile. Accesati butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita. Aceasta, daca este disponibila, va poate reprezenta contracost.
Va puteti adresa baroului de avocati din orasul unde deschideti actiune in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai aveti si site-ul cautavocat.ro, e site oficial cu avocati care sunt parte din UNBR, cautati dupa judet. Incercati sa vedeti insa amiabil, avocatul sa il notifice sau sa va faca doar actiunea, caci altfel costurile pot fi disproportionate fata de debit, nu e bine sa va duceti prea mult cu ele. Discutati cu avocatul si despre recuperarea cheltuielilor, conditii etc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din bucuresti? ... Geopavel30 Geopavel30 Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din Bucuresti? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)
Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția ... 20clau 20clau Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția civilă cu onorariu la cîștig (vezi toată discuția)