avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mărire pensie 1. ianuarie 2025 La tv se vehiculează ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mărire pensie 1. ianuarie 2025 La tv se vehiculează ca e posibil ...

Mărire pensie 1. ianuarie 2025
La tv se vehiculează ca e posibil sa nu crească indicatorul de referință la 91 de lei din lipsă bani. E ceva clar ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 18 Decembrie 2024
Nu , nu este nimic clar . Daca ar fi , nu s-ar vehicula “ este posibil “ , ci ar da informatia exacta : creste , sau nu creste VPR .Dar … este foarte probabil sa ramana la valoarea de azi . In nici 2 saptamani vom afla .
[ link extern ]

Eu nu cred ca se va intampla asa ceva.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
Carp Mircea, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca este mult mai bine sa asteptam actul normativ, decat dupa zvonurile din mass-media .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se mareste vpr de la 81 de lei si cat va fi cu aproximatie ... daniel cucu daniel cucu Cand se mareste VPR de la 81 de lei si cat va fi cu aproximatie ? Multumesc (vezi toată discuția)
Manipularea prin mass-media Radu Gabrian Radu Gabrian Efectul mass-media asupra opiniei publice se explica prin influenta directa a continutului sau asupra auditorilor,cititorilor,telespectatorilor sau prin starea ... (vezi toată discuția)
Noua lege a pensiilor 6Victor7 6Victor7 Noua lege a pensiilor Vă salut cu respect ! Apelez la ajutorul dv. pentru o nelămurire : În ianuarie 2024 , toate pensiile vor fi mărite . În ... (vezi toată discuția)