avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, va rog să mă ajutați cu un răspuns, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, va rog să mă ajutați cu un răspuns, ajutorul ...

Buna seara ,va rog să mă ajutați cu un răspuns ,ajutorul de încălzire de la primărie pentru lemne se da o singură dată sau lunar? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:55, 20 Decembrie 2024
Ajutor pentru încălzirea locuinței se acorda lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incazire handicap grav Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! Nu am inteles prea bine...si ma deruteaza niste termeni juridici... Matusa mea 89 ani are certificat handicap grav,cu insotitor,nu are alte ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Am solicitat acordarea ajutorului de incalzire si am primt 40 de lei, acesta este cuantumul sau s-a strecurat o greseala? mirabellapopabarna mirabellapopabarna Buna ziua, Am depus si eu cerere pentru acordarea ajutorului de incalzire. Familia mea este formata din 5 persoane: mama care nu are nici un venit, tata ... (vezi toată discuția)