avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de indemnizatie al cpilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de indemnizatie al cpilului

daca am contract de munca pe 4 ore mai beneficiez de cei 6oo ron primiti pt cic sau beneficiez de mai putin?MULTUMESC=D>
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:24, 9 Februarie 2010
Începând cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, în ultimul an anterior datei naşterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, beneficiază de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani precum şi de o indemnizaţie lunară în cuantum de 600 lei sau, opţional, în cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni...

Acordarea indemnizatiei concediu CIC nu este conditionata de norma de munca ci de obtinerea veniturilor deci,beneficiati de cei 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere si ingrijire copil piron florentina piron florentina sunt asociatul unic si reprezentantul legal al unui s.r.l., indeplinind in acelasi timp si functia de administrator in cadrul firmei cu contract individual de ... (vezi toată discuția)
Indemnizati pt. crestewrea copilulu andreea1824 andreea1824 pot beneficia de indemnizatie pt. cresterea copilului,daca eu lucrez de 1 an si jumatate cu contract de munca cu 2 ore? Va multumesc (vezi toată discuția)
Concediu maternal pentru 2 ore de lucru user007 user007 Buna ziua, imi puteti spune va rog daca pot sa beneficiez de ajutorul maternal de 600 lei daca lucrez legal de 1 an cate 2 ore / zi cu salarul minim (vezi toată discuția)