avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Dupa terminarea faculatii am lucrat 40 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Dupa terminarea faculatii am lucrat 40 de ani , contributiv, ...

Bună ziua!
Dupa terminarea faculatii am lucrat 40 de ani , contributiv, pana la iesirea la pensie. Va rog sa imi comunicați la ce folosește omului faptul ca se ia in calcul facultatea, 4 sau 5 ani, care nu dunt controbutivi ?
Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:37, 19 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primeste aproximativ 0,6 puncte/an pentru fiecare an de studii universitare de zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul de cotizare cu sau fara perioada studiilor de licenta ContSters366136 ContSters366136 Dacă am 40 de ani vechime în muncă și vârsta standard de pensionare(65) are sens să mai includ și anii de studii de licență? Mie mi se pare că pensia ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie pentru limita de varsta cretzustancu cretzustancu Buna ziua, M-ar interesa , daca stie cineva si este amabil sa-mi lamureasca un aspect privind subiectul: - stagiul complet de cotizare depasit (40 ani) - ... (vezi toată discuția)
Influenta anilor de facultate in cuantumul pensiei in legea in ... ddena ddena Influenta anilor de Facultate in cuantumul pensiei In legea in vigoare astăzi, anii de Facultate se adaugă la vechimea în munca.In legea nouă din ... (vezi toată discuția)