avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Persoanele angajate care au certificat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Persoanele angajate care au certificat cu grad de ...

Buna ziua! Persoanele angajate care au certificat cu grad de handicap accentuat permanent beneficiaza de facilitati din partea statului? Dar angajatorii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 20 Decembrie 2024
Depinde la ce sector de activitate va referiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mă puteți ajuta cu un răspuns ! sunt o persoană ... Vio B7 Vio B7 Bună ziua, Mă puteți ajuta cu un răspuns ! Sunt o persoană angajată cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată din anul 2006, la o firmă ... (vezi toată discuția)
Parcare Florin Mario Florin Mario Bună ziua! De ce în sectorul 6 persoanele cu handicap grav nu pot sa beneficieze de un loc de parcare gratuita? (doar posesori de mașini modificate conform ... (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)