avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit luat în 2023 de la Credius in valoare de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit luat în 2023 de la Credius in valoare de 3000 Ron.cu ...

Am un credit luat în 2023 de la Credius in valoare de 3000 Ron.cu o rata de 290 pe luna timp de 3 ani.Am trimis o cerere le ei pt plafonarea dobânzi și mi-au spus că nu se poate pmafona . Puteți să îmi spuneți dacă potrivit legii din noiembrie poate scădea rata? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata partiala -probleme tatiana28 tatiana28 Buna seara, Am luat un credit pt produse in luna martie acest an in valoare de 3000 lei,luna aceasta la data scadenta m-am prezentat pentru a plati prima ... (vezi toată discuția)
„legea 243/2024 – pot închide anticipat creditul ifn și îmi pot recupera banii plătiți în exces?” alexandru.bc05 alexandru.bc05 Am un credit IFN la Credius în valoare inițială de 3600 lei, pe care îl rambursez de 21 de luni cu rate lunare de 450 lei. În conformitate cu prevederile ... (vezi toată discuția)
Noul prag de plata cass de 6 salarii minime pe economie pentru venituri extra-salariale stela223 stela223 Va salut, Din cate am inteles odata cu noile modificari fiscale (din din O.G. 16/2022, art. I, pct.81 - ... (vezi toată discuția)