avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă sunt pensionat pe caz de boala pot sa fiu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă sunt pensionat pe caz de boala pot sa fiu președinte de ...

Dacă sunt pensionat pe caz de boala pot sa fiu președinte de asociație? Dacă pot sa fiu președinte de asociație o sa fiu cu jumătate de norma la bani și timp de lucru sau potlucra cu norma întreaga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 21 Decembrie 2024
Din ce știu eu președintele de asociație trebuie sa fie la dispoziția locatarilor ori de câte ori este nevoie. Vreau doar sa știu dacă banii primiți vor fi cei hotărâți în adunarea generala sau ma va afecta decizia medicala de pensionare pe caz de boala care îmi permite sa lucrez doar cu jumătate de norma.
Pensionarii de invaliditate pot cumula pensia cu alte venituri indiferent de gradul de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent farmacist sef katena katena Un asistent medical de farmacie sef poate avea jumatate de norma,in conditiile in care are patron si el este angajat la firma respectiva?Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca dupa pensionare ionutzul ionutzul Poate lucra cineva cu gradul doi de invaliditate cu jumatate de norma? (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie proprietari lilianadani lilianadani noul presedinte ales al asociatiei de proprietari este pensionat pe caz de boala gr.2 si are o remunerare neta de 300 lei. exista vreo incompatibilitate intre ... (vezi toată discuția)