avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca s-a facut parcare unde interzice legea, adica ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca s-a facut parcare unde interzice legea, adica unde este indicator ...

Daca sa facut parcare unde interzice legea, adica unde este indicator oprire interzis si politia locala nu ia nici o masura ca probabil cunoaste pe ala care pune masina acolo. Cine raspunde pentru incalcarea legi? Ala care a permis parcarea ilegala, sau si politia locala care nu aplica legea, sau amandoi?
Sau nu este o infractiune daca incalgi codul rutier?
Sau este coruptie ca favorizezi pe cineva ca nu aplici legea si o incalgi ca sa favorizezi pe cineva?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procesului verbal de contraventie pentru ridicare auto razvanmitre razvanmitre Buna ziua! Astazi mi-au ridicat masina in sectorul 1 de pe bulevardul kiseleff, si as avea cateva intrebari: In primul rand motivul ridicari este ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la politie in termen de 24 ore dupa un incident rutier Costel_X Costel_X [b]Fac acest demers, fiind vorba de aspecte la limita care tin de interpretare.[/b] Am gasit o masina oprita in fata barierei de intrare in parcarea de ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata magazinelor ! PaulBogdan PaulBogdan Am un magazin situat pe o cale de acces de cca 4m si, am mereu discutii cu anumite persoane care parcheaza in fata magazinului desi, exista parcare in ... (vezi toată discuția)