avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua as vrea să știu dacă se poate monta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua as vrea să știu dacă se poate monta într-o grădiniță ...

Buna ziua as vrea să știu dacă se poate monta într-o grădiniță camerele de supraveghere în sala de grupă unde se servește masa, in dormitoare și în viceuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 26 Decembrie 2024
Sistemele de supraveghere audio-video pot fi instalate în spațiul școlar, după cum urmează: în sălile de clasă, în exteriorul clădirilor, pe holuri, în sălile de festivități, pe holurile căminelor sau internatelor, precum și în sălile de sport, cu excepția vestiarelor și a grupurilor sanitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare video și audio a unei instituții școlare MunteanuNicolae MunteanuNicolae Bună ziua! În ce condiții legale se poate monitoriza, video și audio, o instituție școlară? Menționez că se intenționează montarea camerelor de ... (vezi toată discuția)
Instalare camere supraveghere Mihai M Mihai M Buna ziua! Cat de legala este instalarea camerelor de supraveghere in amfiteatrele, salile de seminar si laboratoarele de cercetare ale unei universitati ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video unitati scolare andreeeeea123 andreeeeea123 Buna ziua! Am auzit cum ca ar exista o noua lege care permite supravegherea audio-video in unitatile scolare. Dar, camerele nu trebuie montate in vestiare, ... (vezi toată discuția)