avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzarile in UK se socotesc la plafonul de TVA de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzarile in UK se socotesc la plafonul de TVA de 10000 euro pentru inregistrare in OSS?

Buna ziua,
Firma neplatitoare de TVA in Romania vrea sa vanda prin comert online in Anglia.
Marfa are TVA platit la cumparare in RO.
Vanzarile in UK se socotesc la plafonul de TVA de 10000 euro pentru inregistrare in OSS ? Anglia nefiind in UE

Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva import online Adriana Filis Adriana Filis Buna ziua, Va rog, sfatuiti-ma in legatura cu o situatie: Intentionez sa deschid o societate comerciala prin care sa comercializez bunuri achizitionate ... (vezi toată discuția)
Facturare tva intracomunitar cosmindan08 cosmindan08 Buna ziua Eu am un SRL neplatitor de TVA dar am un cod ROI de TVA intracomunitar intru-cat vand cursuri online atat in tara cat si in UE si restul lumii, in ... (vezi toată discuția)
Tva la achizitii intracomunitare de marfuri ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Sunt o firma nou infiintata, la data de 28 iunie 2015, neplatitoare de tva. Doresc sa achizitionez haine din UE, pe care le revand in Romania, ... (vezi toată discuția)