avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua,daca as vrea sa cumpar o masina,si am deja ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua,daca as vrea sa cumpar o masina,si am deja de platit ...

Buna ziua,daca as vrea sa cumpar o masina,si am deja de platit impozit pt o alta masina la care nu am scos fiscalul si am vandut o fara fiscal,cum procedez??Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru a radia un autoturism de pe numele meu? Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Bună seara. Am și eu următoarea nelămurire și vă rog să-mi răspundeți dacă se poate. Am vândut o mașină și nu mai am nici certificatul de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal miha1990 miha1990 Buna ziua an si eu o mare problema in legatura cu un certificat fiscal.Acum o luna am cumparat un Opel tigra cu acte in regula dar cu certificatul fiscal ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Zeljko Zeljko Buna ziua. Am vandut masina in sept.2017 cu contract vanzare -cumparare. Am scos masina de la impozite. Noul proprietar a vanduto mai departe fara se o ... (vezi toată discuția)