avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum procedez pentru a radia un autoturism de pe numele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum procedez pentru a radia un autoturism de pe numele meu?

Bună seara. Am și eu următoarea nelămurire și vă rog să-mi răspundeți dacă se poate.
Am vândut o mașină și nu mai am nici certificatul de înmatriculare, nici cartea de identitate. Cumpărătorul nu vrea să o înmatriculeze pe numele lui. Am scos-o din evidențele fiscale, nu mai plătesc impozit pentru mașină dar primesc amenzi pentru lipsă rovinietă. Am contestat (și anulat) până acum două procese verbale. Iar cumpărătorul nu mai răspunde la telefon, mi-a transmis doar că el a dat-o mai departe, că n-o mai are.
Aș vrea să radiez mașina de pe numele meu, ca să nu mai primesc eu amenzile.
Cum trebuie să procedez?
Mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hurdubae , utilizator 19:56, 28 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez masina. Imparatul Imparatul Am vandut o masina, am scos-o de la primarie, am facut acte de vanzare cumparare. Noul proprietar nu a inmatriculat-o pe numele lui si mi-a venit mie amenda de ... (vezi toată discuția)
Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovigneta la o masina vanduta eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am vandut o masina in luna octombrie 2012, iar pe data de 17.04.2013 am primit acasa un pv (amenda pt. rovinieta), am contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)